Csoportok

RÁKOCSKA CSOPORT

(2,5-3,5 éves korosztály)

rak-128x128

Mini csoportunkban arra törekszünk, hogy a legkisebbek harmonikus, élménydús napokat töltsenek el csoportunkban, amik után vidámsággal feltöltődve térhetnek haza. Napjaink, tevékenységeink a játék, a barátkozás, a beilleszkedés, a napirend kialakítása, egyszerűbb szabályok megismerése köré rendeződnek. A beiratkozásról  és beszoktatásról részletesebben az "A beiratkozásról" menüpontban tájékozódhatnak.

TEKNŐS CSOPORT

(3-4,5 éves korosztály)

teknos-128x128

Kiscsoportos ovisainknak harmonikus légkört, érzelmileg gazdag, új ismeretekkel és élményekkel teli mindennapokat teremtünk. Célunk egy olyan befogadó, szeretetteljes közeget létrehozni, ahol a sok játékon kívül a gyermek barátokat szerezhet, kibontakoztathatja személyiségét, egyéni képességeihez mérten fejlődhet, és nem utolsósorban örömét lelheti ovis éveiben.  Kiemelt szerepet kap a rendszeres testmozgás és a sporttevékenységek.

FÓKA CSOPORT

(4-5,5 éves korosztály)

foka-128x128

Úgy gondoljuk, minél korábban kezdenek el a gyerekek idegen nyelvet tanulni, annál könnyebben sajátítják el a későbbiekben. Óvodánkban ezért lehetőség nyílik az angol nyelvtanulás megkezdésére, anyanyelvi pedagógus vezetésével. Hetente változó projekt rendszerű témáinkat mesékkel, versekkel, kézműves tevékenységgel, dalokkal dolgozzuk fel.  Programunkban kiemelt szerepet kap a testmozgás is.

HALACSKA CSOPORT

(5-7 éves korosztály)

hal-128x128

Azok a gyerekek, akik a Halacska csoportba járnak, már közel vannak az iskolakezdéshez. A sikeres iskolai évek megalapozásához óvodánkban iskolaelőkészítőt tartunk a gyerekeknek. A Halacska csoportban különböző művészeti ágakkal és angol nyelvvel ismerkedhetnek meg a nagyobbak. A gyerekek napirendjében kiemelkedő szerepet játszik a rendszeres testmozgás.