Elismeréseink

2021. június: Turul Oktatási Rangsor 9,1 pont, 2. helyezés Budapest.

 

 

 

 

  1. szeptember: Opten „A” fokozatú stabil és megbízható, az átlagnál erősebb minősítés.

 

A hatályos hatósági információk alapján megbízható adózó.

 

 

 

 

 

kék tengerszem stabil hu
kék tengerszem megíbzható adózó
  1. november: Tisztességes Vállalkozás tanúsítvány
Logo_regular_2021_full
Logo_regular_2021_full (1)
  1. november: A Környezetvédelemért és az Oktatásért felelős tárcák helyettes államtitkárainak döntése értelmében elnyertük a Zöld Óvoda címet.
Certificate
2022_EP_585_203320_001 (002)
  1. december: Oktatási Hivatal által lefolytatott intézményvezetői szakmai vizsgálat során kiemelkedő 99,13 %-os eredmény.
  1. április: Oktatási Hivatal által lefolytatott teljekörű intézményi ellenőrzésen kiemelkedő 93,07 %-os eredmény.
1-ok
2023-1

 

2023. szeptember: Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő „A” Tanúsítványát kaptuk meg

 

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

 

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Kék Tengerszem Nonprofit Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

A Kék Tengerszem Nonprofit Kft a Dun & Bradstreet A Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

 

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a  Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

 

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

 

Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a  Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Kék Tengerszem Nonprofit Kft a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

álló
álló eng
forbes szeptember

2023.10.25 - Boldogságóra program Boldog Óvoda cím

Boldog óvoda-r

2024.02.01 - Ismét egy a szívügyünknek fontos témában foglaltunk állást, méghozzá az Állatorvostudományi Egyetem felelős állattartásért, állatvédelemért fellépő közösséghez csatlakoztunk az Állatvédelmi Kódex aláírásával. Aláírásunkkal kinyilvánítottuk, hogy a jogszabályokban meghatározott minimumkövetelményeknél többet kívánunk tenni a felelős állattartás és az állatvédelem érdekében.

Állatvéfelmi Kódex logo OK fekete 210924