Tengerszem magánóvoda

2018_03_13_kulso_nezet_800

Várja gyermekét a Tengerszem magánóvoda!

A Tengerszem magánóvoda megnyitotta kapuit! A Városliget mellett, a Lőcsei út 95 szám alatt mintegy 1 100 m2-es modern, korszerű épületben hatalmas játszóterülettel várjuk óvodánkba a 2,5-7 éves korú gyermekeket. Gyönyörű környezetben, zöld övezetben található intézményünk hatalmas játékterülettel rendelkezik, ahol számtalan lehetőség nyílik a szabad foglalkozásra. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges és környezettudatos életmódra, a mindennapos sportfoglalkozásokra és a mozgás fejlesztésére, melyekre a tágas udvaron kívül egy hatalmas tornaterem áll rendelkezésre. Nálunk kiemelt szerepet kapnak a kézműves tevékenységek, a zenei képzés és a nyelvtanulás. Csoportjainkban játékos, interaktív formában történik az idegen nyelvvel történő ismerkedés, szakképzett tanítóink segítségével. Napirendünk a gyermekek fejlődési szintjéhez, szokásaihoz, élettani sajátosságaihoz és az évszakok köré épül. Minden gyermek egyedi és különleges csoda, ezért nevelésünk alapelve megfelelő figyelmet fordítani személyiségük és tehetségük kibontakozására.

Tekintsen be óvodánkba egy on-line túra keretében

Óvodánkban a vírusos időszak alatt is szorgosan, tevékenyen telnek a napok, hogy legyen némi idejük a szülőknek is. Tekintsenek meg a teljesség igénye nélkül egy kis ízelítőt milyen feladatokat kapnak (az on-line foglalkozások mellett) ovisaink otthoni elfoglaltságnak, munkának. 🙂
Online-foglalkozasok

Facebook

Youtube

Kapcsolat

 

AZ ÓVODA HELYSZÍNE

Tekintsen be magánóvodánkba!

A Tengerszem magánóvoda és pedagógusai

Az egészséges életmód és a játékos fejlesztés alapelemek magánóvodánk mindennapjaiban. A napi három, finom és egészséges menüt bio zöldségből és gyümölcsből álló tízórai egészíti ki. A magánóvoda alapprogramjában heti négy mozgással töltött alkalom kapott helyet. Választható a foci vagy a tánc, nyáron úszás, télen pedig korcsolyázás, és egy nagy mozgásfejlesztő torna is a program része. Ezeken felül további sportlehetőségek a tenisz, a golf, a balett, a lovaglás, a síelés és a sakk. A magánóvoda speciális sókamrájában egy „somokozó” is található. A gyerekek itt játszva gyógyulhatnak és fejleszthetik koncentrációs képességüket, miközben immunrendszerük is erősödik. A szobában megvilágított sótégláknak szín- és fényterápiás hatásuk van, ami képes megnyugtatni a figyelemhiányos, túlmozgásos gyerekeket.

A logikus gondolkodás és a nyelvi érzék fejlesztése

Nagy hangsúlyt kapott a logika és a nyelvi érzék fejlesztése is. A gyerekek az angol mellett 27 különböző nyelven tanulhatnak, és havi egy alkalommal a robotprogramozással is ismerkedhetnek. A programozás már kiscsoportos kortól elkezdhető, de minden korcsoport más programozási eszközöket használ.

Az ovibusz szolgáltatás keretein belül Pestről, Budáról és az agglomerációs területről is busz viszi oviba a gyerekeket. A szülők folyamatosan nyomon követhetik a buszt egy nyomkövető alkalmazás használatával, majd a gyermek megérkezése után az óvónő felhívja, vagy sms-ben értesíti őket a gond nélküli megérkezésről. A magánóvoda szolgáltatásai közé tartozik továbbá a mama és baba-mama jóga, valamint a jóga is. Ezek a lehetőségek azoknak az anyukáknak szólnak, akiknek van idejük a gyerek délutáni hazavitele előtt vagy megérkezésük után, és szívesen mozognának.

Az óvoda pedagógusainak munkáját pedagógiai asszisztensek kísérik, akik együttes erővel és tudással járulnak hozzá az itt felnövekvő gyermekek boldog óvodáséveihez. Óvodánkban a gyermekeket sok játékkal, dallal, mesével és verssel, sokszínű tevékenységgel, egyéni képességeket figyelembe véve neveljük. A különböző foglalkozási ágakat (környezetismeret, matematika, ének-zene, testnevelés) mind játékos formában szerettetjük meg a gyerekekkel. Fontos célunk megteremteni a gyermekek kiegyensúlyozott, vidám, felhőtlen mindennapjait, s egy olyan közösséget létrehozni, ahol az összetartás, a szeretet, egymás elfogadása, a tisztelet és a harmóniára törekvés van középpontban.

Töltsük együtt az óvodás éveket szórakozással, vidámsággal, játékos tanulással!

Kattintson IDE, és ismerje meg csoportjainkat!

Tekintsen be óvodánkba egy on-line túra keretében

Fenntartói azonosító: 39012376
OM azonosító: 203320

Kapcsolat