Golf

Várjuk az Ön gyermekét is magánóvodánk golf foglalkozásán!
 
 

Miről szól a golf?

A golf nem csak egyszerűen sport, hanem szórakozás és életforma is egyben. Óriási népszerűsége nem meglepő, hiszen nemcsak a testi feltöltődést segíti, de semmi máshoz nem fogható mentális felfrissülést ad a golfozóknak. A golf egy kortalan játék, amit óvodás kortól idős korig bárki űzhet.

A 3 legfontosabb érv az óvodai golf mellett:

  • A golf segít fejleszteni és megőrizni a testi-szellemi frissességet. Gyönyörű természeti környezetben űzhető, és friss levegőn játszhatják a játékosok. Ez a sport egyedül és társaságban is kiváló időtöltés, ami nem igényel különösebb fizikai rátermettséget. Kiválóan fejleszti az állóképességet, erősíti a gerincet és a törzsizmokat, jó erőnlétet és rugalmasságot biztosít.
  • Annak, aki golfozik, lehetősége nyílik a családjával, barátaival együtt élvezni a természetet, a remek társaságot, és természetesen magát a játékot. A golf azért is egyedülálló sport, mert segít átívelni a generációs szakadékokat. Férfiak, nők, kicsik és nagyok egyaránt játszhatják.
  • A golf nagyfokú koncentrációt igényel, és folyamatos tanulási, fejlődési lehetőséget jelent a golfozóknak. Olyan kihívás, ami soha nem ér véget, hiszen a játékosoknak minden nap egy új kezdet, és új lehetőség arra, hogy javítsanak korábbi rekordjukon. Ez természetesen a gyerekeket is számos sikerélményben részesíti. A golf nem csak fizikai sport, hiszen szükséges hozzá a kreativitás, a stratégiai gondolkodás és a problémamegoldó készség is. A gyerekeket megtanítja arra, hogy akárcsak az életben, a golfban is vannak sikerek és csalódások. Olyan viselkedésmintákat tanít, amelyek egy életre meghatározzák önmagunkkal szembeni, és a másokkal szemben mutatott magatartásunkat.
Tengerszem magánóvoda extra foglalkozás - golf