Sportfoglalkozások

Foci

tengerszem-ovi-foci

Egy óvodáskorú kisgyeremeknek még nehéz rögtön a szabályokat megtanulni, türelmesen figyelni, kivárni a sorát, ezért az alapok játékos elsajátításával, labdajátékokkal, ügyességi feladatokkal, csapatjátékokkal kezdjük az igazi futball játékra vezetést.

ÚSZÁS ÉS KORCSOLYA

tengerszem-ovi-uszo-kisgyerek

A meleg szezonban úszásra, a hideg szezonban korcsolya órára járhatnak a 4 évet betöltött gyerekek. Óvodánk korcsolya oktatója versenyszerű korcsolyatáncos lévén a nagyobbaknak különböző trükköket, elemeket is tanít.

TÁNC

tengerszem-ovi-balett

Azoknak a kislányoknak, kisfiúknak ajánljuk, akik a foci/kosár/kézilabda helyett inkább táncolnának. Többféle tánccal megismerkedhetnek az óvodában töltött évek alatt - természetesen játékos, vidám, sokszor szabad formában. Ezeket az ünnepek alkalmával egy kis koreográfia bemutatásával megtekinthetik a szülők, rokonok.

MOZGÁSFEJLESZTŐ TORNA

mozgasfejlesztes-a-tengerszem-oviban

A rohanás, a verseny, a technológia rohamos fejlődésének korában sok gyermeknek nem marad ideje kifejleszteni azokat a mozdulatokat, mozgástechnikákat, amelyek nemcsak mozgásukat javítják, hanem az agyukra, gondolkodásukra is pozitív hatással vannak. Ezért midnen héten egy játékos fejlesztő nagytornát tartanak tapasztalt fejlesztő pedagógusaink.

a-tengerszem-ovi-napirend-tablazata